About Us

×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 210
Водолазен клуб "Adventure'' се намира в град Варна
12 Фев 2015

Водолазен клуб "Adventure'' се намира в град Варна

Ние предлагаме увлекателни, вълнуващи моменти заедно под и над вода. Гмуркането(diving) днес в цял свят e една от   най-популярните дейности като хоби и забавление. Провеждаме курсове за обучение по програмите на едни от най –добрите и разпространени в целия свят организации SDI,TDI,SSI.Обучението, което предлагаме, е както за начинаещи, така и за опитни водолази - от водолаз в открита вода (SDI OWD) към квалификацията до технически водолаз по TDI. Техническото гмуркане става все по-популярно сред любители водолази. Обучението се провежда на български,руски и английски език. На нашия сайт ще намерите  интересна и необходима информация за гмуркането в Черно море. Разглеждайки основните раздели ще можете да прочетете и видите, че гмуркането е безопасно и комфортно !

vodolazni kursove

 

Нашият клуб е спортно-технически клуб, който се ръководи съгласно нормативната уредба и  законите  разработени и одобрени от компетентните органи в Република България.

Работим с качествено оборудване на водолазни компании като Scubapro, Sub Gear, Poseidon и Waterproof. По време на обучението курсистът има на разположение цялата необходима екипировка. Много положителни емоции, чудесно прекарано време, качествено обучение и придобиването на безценен опит и умения - всичко това ние Ви гарантираме. Вратите на нашия клуб са винаги отворени за вас!

{YouTube}RXdcvlxE2QI{/YouTube}
Прочетена 2895 пъти
Оценете
(1 глас)

Наши партньори

Контакт с нас

ул."Девня" №108

Западна промишлена зона

Варна, 9000

Тел: +359 894 455878

dc_adventure@abv.bg