×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 210

Курс за начинаещи водолази (Open Water Scuba Diving)

 Начален курс за хора, които са решили да се занимават с гмуркане. 

 Обзор на курса:

  • 5 теоретически      лекции
  • 4 гмуркания в      басейн
  • 4 гмуркания в      открити води.

Възможност за поетапно обучение:

1 част-теория и тренировка на уменията в басейн "Confined Water Diver".

2 част - открити води. 4 - гмуркания в открити води.

Вие можете да преминете обучение по индивидуална програма, един кандидат - един инструктор.

При такова обучение вниманието на инструктора е отправено само към вас и Вие по- добре ще усвоите материала и отработването на навиците под вода. В такъв случай обучението се провежда в удобно за Вас време. 

Курс Open Water Scuba Diver е съставен от три части:  теоритична  подготовка, подготовка в ограничени водни пространства и подготовка в открити води.

Теоритичната подготовка ви дава основни принципи и знания, необходими за безопасно и приятно гмуркане и се осъществява в процес на посещения на занятия в учебна зала.

Подготовка в ограничените водни пространства се провеждат в басейн или в ограничена водна акватория (заливи, буни, в условия сходни с плувни басейни) и се обучавате на основни навици в гмуркането.

Подготовката в открити води позволява тренирането на тези навици в реални условия.В рамката на този курс вие ще направите четири гмуркания в открити води.   

Сертификация SDI Open Water Scuba Diver 

При завършване на теоретичната подготовка се провежда писмен тест. Успешно завършилите подготовката в ограничени водни пространства с удоволствие ще демонстрират своите умения в открити води и ще се наслаждават на уменията, които са усвоили. След завършването на първите два модула  вие може да получите междинен сертификат "Referral Form".

С този сертификат вие може да продължите своето обучение в открити води навсякъде по света, където има SDI водолазни центрове и след завършването да получите сертифика Open Water Scuba Diver.

Успешно завършен курс Open Water Scuba Diver означава,че получавате право да: планирате и извършвате любителско гмуркане в открити води на дълбочина до 18 метра в условия, сходни с условията, в които вие сте се обучавали и използвали водолазен компютър. Вие трябва да бъдете добре оборудвани и да извършвате водолазните гмуркания със сертифицирани водолази.

След завършването на курс Open Water Scuba Diver вие може да участвате в програмите :

SDI Advanced Adventure Diver

SDI Advanced Open Water Dive

Прочетена 3738 пъти
Оценете
(0 гласа)

Наши партньори

Контакт с нас

ул."Девня" №108

Западна промишлена зона

Варна, 9000

Тел: +359 894 455878

dc_adventure@abv.bg