Започни приключението!

Направете първото си подводно преживяване при нас.Пробното гмуркане - това е първата стъпка, която ще направите в света на гмуркането.

Продължава...

Искате да станете водолаз ?

Заповядайте при нас .Ние провеждаме курсове за обучение по едни от най –добрите и разпространени в целия свят организации SDI ,TDI,SSI

Продължава...

Как да повиша водолазната си квалификация ?

Програмата напреднал водолаз е разработена за подготовка на водолази които имат желание да разширят своя кръг на знания.

Продължава...

Обучение по шнорхелинг

Шнорхелинга е чудесен начин да започнете да опознавате подводните забележителности.Това е вашият шанс да започне да изучавате нов и завладяващ свят.Подходящ е за всички възрасти.

Сертифицирайте се

Станете един Open Water Diver това е най-добрият начин да започнете подводното си приключение! Регистрирайте се, за Open Water Diver курс.

Обучение за напреднали

След като сте се сертифицирали като Open Water Diver пред вас се откриват множество интересни водолазни курсове за развитие на умения и знания.

Станете член на водолазен клуб

Като член на клуба получавате 15%отстъпка от водолазните курсове и гмурканията предлагани от клуба и10%отстъпка от наема на екипировка.

×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 210

SDI (Scuba Diving Internetional) – е международна организация

Основана в Америка през 1999 год. Регионалните офиси се намират по целия свят. Щаб-квартирата на SDI се намира в САЩ (щата Мейн). Главната задача на SDI –е да направи обучението по - достъпно, по-гъвкаво и концентрирано върху това което е най - необходимо да знае един водолаз за безопасните гмуркания.Събирайки в себе си най доброто и отсявайки всичко излишно, SDI предоставя за процеса на обучение само най–необходимото в гмуркането. На гмуркането е важно да се наслаждават хората от всички възрасти и с различни способности и SDI се старае да пренесе обучението в 21 век. Методът на подготовка в SDI е стъпил на иновационни и професионални нива за провеждане на обучение в клас, басейн и в открита вода. Началното ниво на сертификация на водолазите Open Water Diver и много по–високото Advanced Open Water Diver и Rescue Diver се предлагат на тези, които да се спират до постигнатото, а желаят да разширят своите навици. Следващото ниво на сертификация Divimaster, Assistant Instructor и Instructor се предлагат на тези които искат да участват в процеса на обучение или до някаква степен да свържат своя живот с гмуркането.

SDI предлага и на специализирано обучение гмуркане под лед, дълбоководно, нощно гмуркане гмуркане до потънали обекти, подводна навигация и други специализации.

SDI е прогресираща обучаваща система. Основана е от TDI, най голямата техническа водолазна организация в света, и има уникалното преимущество да разглежда любителското гмуркане от гледната точка на професионалното и техническо гмуркане.

Нашите клиенти!

„Аз ще мога ли да се гмуркам“

Гмуркането е достъпно за всички, които нямат здравословни проблеми и имат желание да открият красотата на подводния свят .Пробното гмуркане е първата стъпка .

Прочети...

Искате да изкарате курс за водолаз?

За хората вече са направили пробно гмуркане и са открили красотата на подводния свят и имат желание да разширят своите знания и умения ще могат да го направят с курс Open Water Scuba Diver.

Прочети...

Имате нужда от повече информация ?

Ако имате нужда от повече информация за курсовете предлагани от нас ,моля посете раздел „курсове“.Там ще получите подробна информация за курсовете предлагани от нас

Прочети...

Често задавани въпроси

При нужда от допълнителни въпроси не се колебайте и се свържете с нас.

Прочети...

SDI (Scuba Diving Internetional)

Международна организация основана в Америка през 1999 год. Регионалните офиси се намират по целия свят. Щаб-квартирата на SDI се намира в САЩ (щата Мейн).

Прочети...

Последни новини!

Тук можете да видите какви курсове предлагаме.

Изберете водолазен курс според Вашата квалификация.

Регистрация

Наши партньори

Контакт с нас

ул."Девня" №108

Западна промишлена зона

Варна, 9000

Тел: +359 894 455878

dc_adventure@abv.bg