Започни приключението!

Направете първото си подводно преживяване при нас.Пробното гмуркане - това е първата стъпка, която ще направите в света на гмуркането.

Продължава...

Искате да станете водолаз ?

Заповядайте при нас .Ние провеждаме курсове за обучение по едни от най –добрите и разпространени в целия свят организации SDI ,TDI,SSI

Продължава...

Как да повиша водолазната си квалификация ?

Програмата напреднал водолаз е разработена за подготовка на водолази които имат желание да разширят своя кръг на знания.

Продължава...

Обучение по шнорхелинг

Шнорхелинга е чудесен начин да започнете да опознавате подводните забележителности.Това е вашият шанс да започне да изучавате нов и завладяващ свят.Подходящ е за всички възрасти.

Сертифицирайте се

Станете един Open Water Diver това е най-добрият начин да започнете подводното си приключение! Регистрирайте се, за Open Water Diver курс.

Обучение за напреднали

След като сте се сертифицирали като Open Water Diver пред вас се откриват множество интересни водолазни курсове за развитие на умения и знания.

Станете член на водолазен клуб

Като член на клуба получавате 15%отстъпка от водолазните курсове и гмурканията предлагани от клуба и10%отстъпка от наема на екипировка.

×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 210

Scuba Discovery

Scuba Discovery

Всеки уикенд вие можете да направите пробно гмуркане с дайвинг клуб Адвенчър - Варна.

 

Дайвинг - гмуркане с използване на SCUBA апарат (self-contained underwater breathing apparatus) или на български език – „автономен подводен дихателен апарат". Пробното гмуркане - това е първата стъпка, която ще направите в света на гмуркането. В спокойна обстановка вие ще се научите да боравите с шнорхел, маска и плавници. Ние ще ви запознаем с основните правила за безопасност при гмуркане с апарат, а след това ще се гмурнем под водата. Пробното гмуркане - един много добър начин да разберете себе си. Тук ще откриете способността да дишате под вода и да се наслаждавате на усещането за безтегловност, с което са запознати само водолазите и астронавтите. В деня преди гмуркането: Не злоупотребявайте с алкохол. Най-добре за вас ще бъде изобщо да не го консумирате в деня преди гмуркането .

Преди гмуркането: Попълнете коректно Медицинското заявление, което ще ви даде водолазният инструктор. Без коректно попълнено и подписано заявление вие не може да осъществите така желаното пробно гмуркане. Внимателно слушайте брифинга, който ще проведе водолазният инструктор. Той ще ви запознае с мястото за гмуркане, ще ви обясни как се борави с водолазното оборудване и в каква последователност се поставя, как се предотвратява запотяване на маската, как комфортно да облечете водолазния костюм и обуете плавниците си. Инструкторът ще ви запознае със способите за влизане и излизане от водата и действията, които ще осъществите под вода. Човек не може да разговаря под вода, както на повърхността, поради тази причина водолазите използват знаци с ръце за комуникация. Вашият инструктор ще покаже и обясни значението на всеки един знак, който той и вие ще правите с ръце, когато си общувате под вода. Ако има нещо неясно, не се притеснявайте и питайте, докато разберете. Под вода няма да имате такава възможност.

 

Нашите клиенти!

„Аз ще мога ли да се гмуркам“

Гмуркането е достъпно за всички, които нямат здравословни проблеми и имат желание да открият красотата на подводния свят .Пробното гмуркане е първата стъпка .

Прочети...

Искате да изкарате курс за водолаз?

За хората вече са направили пробно гмуркане и са открили красотата на подводния свят и имат желание да разширят своите знания и умения ще могат да го направят с курс Open Water Scuba Diver.

Прочети...

Имате нужда от повече информация ?

Ако имате нужда от повече информация за курсовете предлагани от нас ,моля посете раздел „курсове“.Там ще получите подробна информация за курсовете предлагани от нас

Прочети...

Често задавани въпроси

При нужда от допълнителни въпроси не се колебайте и се свържете с нас.

Прочети...

SDI (Scuba Diving Internetional)

Международна организация основана в Америка през 1999 год. Регионалните офиси се намират по целия свят. Щаб-квартирата на SDI се намира в САЩ (щата Мейн).

Прочети...

Последни новини!

Тук можете да видите какви курсове предлагаме.

Изберете водолазен курс според Вашата квалификация.

Регистрация

Наши партньори

Контакт с нас

ул."Девня" №108

Западна промишлена зона

Варна, 9000

Тел: +359 894 455878

dc_adventure@abv.bg